Ekstra Ydelser

Helt Rent Hjemmeservice leverer mere end blot almindelig daglig rengøring i privaten eller på kontoret. Brug os også til andre rengøringsopgaver eller til tøjvask, indkøb eller anden praktisk hjælp. Du får naturligvis samme høje serviceniveau, som når vi "bare" svinger støvekosten.

Kontakt os uforpligtende og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med praktisk hjemmeservice.

 

Tøjvask - Helt Rent Hjemmeservice

Tøjvask

Vi tilbyder hjælp til tøjvask i hjemmet. Udover almindelig vask af tøj i maskine tilbyder vi også håndvask, strygning og på pladslægning af tøj.

Indkøb

HeltRent tilbyder hjælp til almindelige dagligvareindkøb. Sammen med dig udarbejder vi en indkøbsliste og aftaler, hvordan indkøbene skal finde sted - enten i en dagligvarebutik eller i en netbutik. Vi kan også hjælpe at sætte leverede varer på plads i dit hjem.
Sommerhus Rengøring - Helt Rent

Sommerhus rengøring

Vi tilbyder rengøring af sommerhuse - også for dig udlejer sommerhus og ønsker en pålidelig rengøringspartner i forbindelse med rengøring efter lejers fraflytning.
Tæpperens - Rengøring af tæpper -Helt Rent

Tæpperens

Vi tilbyder rens og rengøring af dine tæpper. Vi håndterer både væg-til-væg tæpper og løse gulvtæpper.
Flytterengøring - Helt Rent Hjemmeservice

Flytterengøring

Du skal flytte og du skal aflevere det fraflyttede pænt og rent. Lad Helt Rent Hjemmeservice stå for opgaven med flytterengøring, så kan du bruge energi og kræfter på andre ting.

Anden rengøring

Brug os fx til en grundig omgang hovedrengøring. Men du er altid velkommen til at kontakte os og helt uforpligtende forhøre dig, om vi kan løse netop din rengøringsopgave.

Kontakt Helt Rent Hjemmeservice

- og hør hvordan vi også kan hjælpe tøjvask, indkøb og anden rengøring