Erhvervsengøring

Helt Rent Hjemmeservice - Erhvervsrengøring

Helt Rent Hjemmeservice tilbyder erhvervsrengøring til både større og mindre firmaer. Vi klarer både kontorer, butikslokaler, klinikker og lagere. Kontakt os derfor i dag for at høre mere om, hvordan vi bedst kan hjælpe jeres firma.

Alt vores arbejde, også indenfor erhvervsrengøring, bygger på et gensidigt samarbejde mellem os og den enkelte kunde. Et pænt og rent arbejdsmiljø har også en positiv indvirkning på det almindelige indeklima - noget både dine ansatte og kunder vil værdsætte. Og vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre et godt og rent stykke arbejde

Vi udarbejder gerne en fast rengøringsaftale med dit firma. Så ved du altid, hvornår vi kommer og udfører den aftalte rengøringsopgave.

Lad os tage skraldet

Vi er ikke længere væk end et telefonopkald eller en mail. Så ring eller skriv allerede nu, så tager vi en uforpligtende samtale om netop dit behov for erhvervsrengøring.

 

Kontakt Helt Rent Hjemmeservice

- og hør om vores erhvervsrengøring indenfor kontor, klinik og forretning

Se her hvad vores erhvervsrengøring kan omfatte

Helt Rent Hjemmeservice - Erhvervsrengøring

Tid til hovedrengøring på kontor eller i forretning?

- Så lad Helt Rent stå for opgaven med at komme til bunds i snavset

Lad os hos Helt Rent Hjemmeservice tage over, hvis en grundig omgang hovedrengøring faktisk er det, der er brug for - men som synes uoverkommelig i en travl hverdag.

Sammen går vi opgaven igennem og aftaler, hvilket rengøringsarbejde der skal udføres og hvordan opgaven skal tilrettelægges.

 

Helt Rent Hjemmeservice - Erhvervsrengøring

Kontakt Helt Rent Hjemmeservice

- og hør hvordan vi kan hjælpe virksomheder med erhvervsrengøring